top of page
Logo klein-01.png

OVER ONS

Annik Vanslembrouck

Hoe ben ik begonnen?

Toen ik afstudeerde als verpleegkundige heb ik eerst 5 jaar voor het WGK gewerkt, toen ik mijn 2 kinderen had, besloot ik om te werken in een Woon-en zorgcentrum. Zo kreeg ik wat regelmatigere uren, maar na 3 jaar hield ik het voor bekeken. Ik kreeg te weinig tijd om de bewoners goed te kunnen verzorgen. Ik had de keuze gemaakt om voor verpleegkunde te studeren gemaakt om zo de mensen een kwalitatieve zorg te geven en daar kon ik dit niet.

 

Ik wist dat mijn hart bij de thuisverpleging lag en daarom koos ik voor het zelfstandig statuut om echt wel de tijd te kunnen geven die de patiënten verdienen. Sinds 2006 werk ik op zelfstandige basis en in 2014 heb ik beslist om met Céline samen te werken en onze eigen ronde op te starten. Ondertussen zijn we er goed in geslaagd en hebben we een ronde in Oostende en een ronde in Gistel en omstreken.

Anatomisch model
illustratie op foto-01.png
GettyImages-140882576.png

Waarom doe je het graag?

Ik doe het graag, omdat ik de tijd kan en wil geven die nodig is om een goede/kwalitatieve zorg te geven aan elke patiënt individueel volgens hun noden. De patiënten weten dat ze daarvoor bij mij terecht kunnen.

In 2007 heb ik de opleiding referentieverpleegkundige in de wondzorg gevolgd te Gent, daarna heb ik nog verschillende navormingen gevolgd en doe dit nog steeds. Ook over palliatieve zorg, technische handelingen en de nomenclatuur school ik mij regelmatig bij.

Contacteer Annik

annik.vanslembrouck@gmail.com

0474/322274

Roodkapjesstraat 7     //   8470 Snaaskerke

Bijscholing

illustratie op foto-02.png

Céline Laga

Hoe ben ik begonnen?

Ik ben afgestudeerd in 2014 als verpleegkundige. Ik heb nooit iets anders willen doen, mijn hart ligt dan ook in de thuisverpleging. Zo hebben Annik en ikzelf snel beslist om een ronde op te starten in eigen omgeving. Ik doe het nu nog steeds met hart en ziel. Wij vinden het dan ook enorm belangrijk om kwaliteit te geven.

Het houdt meer in dan professionele verpleegkundige handelingen. Iedere patiënt is anders en dat maakt het zo interessant. Ik maak graag tijd voor de persoonlijke aandacht van de patiënt,

ik ben een luisterend oor.

Ik volg regelmatig bijscholingen, ik vind het belangrijk om Up-to-date te zijn.

Contacteer Céline

celine_laga@hotmail.com

GSM: 0492/851624

Oude Gistelseweg 26    //   8460 Oudenburg

Verpleegkundige huis Onderzoeken Patiënt
illustratie op foto-03.png

Waarom doe je het graag?

bottom of page